Om Tiny Rebel, Wales, UK

Det hele begyndte i 2008  hvor Brad og Gazz bryggede lidt i weekenden, det blev efterhånden ret gode til og udvirkede hele tiden deres opskrifter!

i 2010 blev ideen til Tiny Rebel født og med et par tusinde pund, en palle med de forskellige ingridienser og nogle 50liters hjemmebryggesæt! Bjørnen på flasken er et produkt af de to unge drenges opvækst i 90’ernes “Urban Culture” musik, graffiti og en smule rebelsk.

Efter en årrække begyndte øllet at vinde en masse forskellige priser og siden har de ikke kigget sig tilbage!

øl95 Fubar Bryggeriets flagskib som har været med fra dag1. en Pale Ale som er tør, florask, bitter óg en smule spicy – “fucked up beyond all recognition” Champion Beer of Wales 2014, Runner-up Champion Beer of Wales 2013
øl96 Cwtch 2Som de skriver på deres hjemmeside er Cwtch “Probably the best word ever. Cwtch (rhymes with butch) can mean either cuddle or cubbyhole.” Denne Welsh Red Ale byder på mangt og meget som noter af karamel, frisk humle, orange skal og malt. Champion Beer of Britain 2015
øl97 Hadouken En Amplified IPA! en hyldest til humle. en blanding af 3 forskellige US humle og en pæn portion alkohol – for IPA elskere er dette et “must try”
øl98 Dirty Stop Out  Oak smoked stout, mørk og en smule røget ligesom en god tur i byen. 9 forskellige slags malt giver en rig og complex øl med masser af fylde. for at skabe lidt balance er der en smule Slovensk humle i!
øl99 Beat Box Tidens trend indenfor øl verdenen er “American IPA” Tiny Rebel har en af de bedste på markedet , spækket med noter af citrus, blomster, tropisk frugt og den karakteriser humle”
 
 
 

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring