Om Spice Route, Swatzland, Sydafrika

Da Charles Back (lokalt kendt som “The Man”) i 1998 startede The Spice Route Wine Company var han blandt pionererne i Swartland-regionen i Sydafrikas Western Cape provins. Charles’ filosofi er nemlig at dyrke vinen der hvor terroiret ér, fremfor at forsøge at tilpasse resultatet i kælderen og i Swartland fandt han hvad han ledte efter. Den røde jord på stedet vidner om en jernholdig og mineralsk jordbund,der dels dræner perfekt og dels indeholder tilpas lidt næring til, at vinstokkene yder optimal kvalitet. Der kunstvandes ikke og hektarudbyttet holdes helt nede på mellem 20 og 30 hl. Ægte bush-wine. Sommeren i Swartland er lang og varm men druernes modningsperiode forlænges af den kølige dis, der trækker ind fra Atlanterhavet om natten og nedkøler marker og vinstokke.

sp08 Spice Route, Chenin Blanc, I Sydafrika ses Chenin Blanc som værende deres national hvidvins drue. Frisk, frugtigt og med masser af kant!
sp04 Spice Route, Pinotage, Ligesom Chenin ses Pinotage som værende Sydafrikas røde stolthed! en klon mellem Pinot Noir og Cinsault, den minder dog ikke om nogle af dem – første aromaer er ofte brændt gummi
sp01 Spice Route, Mourvedre, Mesterlig Mourvedre udført med stor fintesse i den røde jord
sp07 Spice Route, Grenache Noir, Hos Spice Route forsøger de altid at være innovative og sidste skud på stammen er en koncentret, mørk og kraftig Grenache!

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring