Om Finca de la Rica, Rioja, Spanien

Finca de la Rica er resultatet af fire professionelle vinmageres samarbejde. Arturo og Javier udgør 4. vingeneration af familien Amurrio Barroeta og har her forenet sig med to spanske og meget erfarne vinmagere, Ignacio og Luis. Keywords om projektet er originalitet, nytænkning, sjov og relationer. Dette har resulteret i tre vine med et unikt udstyr, enestående friskhed og en bagtanke…!

Labastida, AlavaI hjertet af Rioja, den mest sydlige del af Alava, finder vi den lille by Labastida, omkranset af familien Amurrio Barroetas vinmarker. Her mødes landskabet fra de Cantabriske bjerge med det frodige klima omkring Ebrofloden. Finca de la Rica råder over 31 ha, spredt i området omkring byen. Vinstokkene er plantet i midten af 1960’erne og består hovedsageligt af Tempranillo, men huser også Granacha og oldgamle Viura variationer.

ElBuscador2010
BotElGuia741
fi01 Finca de la Rica, El Guia.95% Tempranillo & 5% Viura. En af de sjove ting ved El Guia er at der er blandet 5% hvidvins druer i (Viura) som i den nordlige del af Rhonedalen er det for at give mere aroma og friskhed. De tager tager den dog skridtet videre og giver 25% af druerne en omgang “Maceration Cabonique” som vi kender det fra Beajolais! skøn, sjov og anderledes vin!
fi02 Finca de la Rica, El Buscador. 90% Tempranillo & 10% Garnacha. Buscador er en moderne version af Rioja, ikke så fadtungt og kedeligt. her er liv og glade dage!
fi03 Finca de la Rica, El Nomada. 90% Tempranillo & 10% Garnacha. El Nomada for hele 15mdr på fade! Her er fin kompot af blåbær og boysenbær i næsen, lidt lakrids, stjerneanis og pomerans. Fornem renhed og friskhed og en selvskreven vin til langtidsbraiserede retter med fx svinekød
 

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring