Om St. Rose, Servian, Frankrig

Domaine Sainte Rose er Charles og Ruth Simpsons vision – halvandet årtis benhårdt arbejde har gjort domænet til et af dem man lægger mærke til. Både deres hvide blends og enkeltdruevine er seriøse kandidater til Sydfrankrigs bedste og de røde er ligeledes både friske, fyldige og velafbalancerede.

Charles og Ruth er netop nu i gang med et spændende projekt i Sydengland, Kent. Hvor de har plantet de 3 champagne varianter og fra 2016 vil producerer mousserende vin  fra England. Deres hus ligger side om side med Tattingers nye satsning i Kent, og de to vil dele viden, faciliteter og “know how”

“Their estate has produced a terrific run of Top 100-approved wines and this crisp, zingy, yet easy-swigging white is the latest. A juicy, blend of chardonnay and sauvignon blanc, topped with viognier and a dash of muscat, this summery white with lots of floral, lemon zest-spiked fruit is the Simpson’s answer to muscadet.” The Times

ds01 Coquille, Blanc. Simpson-parrets saftige og lidt usædvanlige sydfranske blend af Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat og Viognier. Sprød, men aromatisk – noter af syltet pære, lime, ingefær og solmoden fersken
ds02 Coquille, Rouge. Syrah og grenache i et slubrende lækkert blend udelukkende lagret på rustfrit stål – frugt og friskhed bevares og bærduften og terroiret slår fuldt igennem. Simpson-parret i Servain mestrer kunststykket at lave vine, man får lyst til at drikke mere end et enkelt glas af
ds05 Coquille, Rose. Seriøs rose lavet i entry level serien “Le Coquille” en lækker mineralsk sag, på primært Syrah og Grenache. en dyb rød og intens farve. Masser af noter som kirsebær, vilde hindbær og blommer.
ds06 La Garrique “GSM”. Et blend der er yderst kendt fra Rhone-dalen på Grenache, Syrah og Mouvedre! Navnet “La Garrique” hentyder til den duft der er så velkendt i sydfrankrig med vilde urter og blomster! Denne vin har en fortryllende duft med masser af Garrique, hints af mocca, tranebær, lakridss og sorte peber.
 
 
ds04 Le Pinacle. Primært Syrah men som man gør i den nordlige del af Rhone dalen, har de her tilført en smule af den højaromatiske hvidsvins drue, Viogner. Det giver vinen et frisk pust og gør den mere levende. Prøv den til grillet lammekølle!
ds05 Barrel selection Roussanne. 100% Roussanne, det er yderst sjælendt at man ser Roussanne som enkelt drue i en vin, men Charles og Ruth har her lavet en fuldkommen fantastisk vin! Den er fadlageret på franske egetræs fade og har en flot balance mellem fad, frugt og syre! en spændende og anderledes vin!

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring