Om Domaine of the Bee, Maury, Frankrig

I hjertet af Roussillon ligger den lille idyliske by Maury. Det er her Justin Howard-Sneyd, Amanda Howard-Sneyd og Phillipe Sacerot laver deres forrygende vine! Justin som er ansvarlig for vinproduktionen har den fineste titel du kan få i vinens verden, nemlig Master of Wine (MW) Dette gør at Justin har skabt nogle helt utrolig intense vine, med stort blik for det sydfranske Terroir. Vinmarkerne er i høj grad såkaldte “field blends” så det videns ikke med sikkerhed hvor meget af hver drue type der er i- Stokkene er æld gamle og udbyttet er uendeligt lavt!

Prøv dette kult vinhus og oplev Roussillon fra en MW’s vinkel

db01 Domaine of the Bee. Et blend af primært Grenache noir men med et flot twist af Carignan. Vinene er fadlageret lidt over et år på franske egetræs fade. Der bliver hvert år kun produceret mellem 2000-5000 flasker af denne vin. INTENS, kraftfuld, masser af mørk frugt, skovjordbær og lidt animalske toner. en meget alvorlig kult vin fra Roussillon!
db02 Domaine of the Bee “Les Genoux” Les Genoux er fra for “The knees” så vinen hedder “The Bees knees” det Engelske slang for, den bedste kvalitet” I denne top cuvee er det 100% field blend, men med Grenache Noir som største spiller, der er både, Carignan, Greanche Gris og andre ukendte hvidvins varianter. Det er virkelig “The bees kness” Blommer, Kakao, modne frugter og garrigue! en helt igennem fantastisk vin!  
 
 

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring