Om Graveirette, Rhone, Frankrig

Julien Mus er en af Rhonedalens unge fremstormende vinmagere. Siden han overtog faderens vinmarker i 1997 er det gået stærkt – og hele tiden med fokus rettet benhårdt mod basisarbejdet. Først skal druematerialet være i orden, dernæst vinifikationen – at markedsføringsmaterialet og salgsorganisationen måske halter lidt efter gør ikke så meget. Måske tvært imod – for priserne er stadig yderst rimelige, når man tager den ekstreme kvalitet i betragtning.

gv01 Graveirette, MUSC VdP Vin de Pays de Vaucluse “MusC” er et fremragende eksempel på Juliens talent. Vinen er lavet 80% Marselan, (krydsning mellem Cabernet og Grenache), og 20% Grenache og viser sig som en muskuløs, tæt og stramt struktureret bombe med noter af vilde bær, lakrids og peber. Moderne Rhonevin – med gashåndtag!
gv02 Graveirette, Cotes du Rhone Et stilfuldt rhoneblend på mindst 90% grenache og en sjat syrah. Vinen har en dyb, intens farve og fremviser lag på lag på lag af sødmefuld og moden frugt med stor kompleksitet. Naturligvis – fristes man til at sige – pakket ind i fløjlsbløde tanniner.
gv03 Graveirette, Chateauneuf-du-Pape “Les Mementes” “Jeg er FAN,” siger Robert Parker om Julien Mus’ formidable Les Mémentes og giver 92 point og en brandvarm anbefaling. Også 92 point fra Vinbladet og Vinforum + TESTVINDER og 5 ud af 5 stjerner5 ud af 5 stjerner fra Vinavisen & 5 ud af 5 stjerner fra Finansbureauet. 
Ekstrabladet har også givet 5 ud af 5 stjerner og skriver “Flot balanceret og kompleks med mange lag. Flot lang afslutning. Er man til disse krydrede bulderbasser bliver man ikke skuffet.” Den perfekte julevin, kan vi tilføje2011.Det lykkelige ægteskab mellem fyldig frugt og mineralitet.
 gv04  Graveirette, Ju de Vie Denne vin er lavet på 30% Merlot, 30% Marselan, 30% Grenache og 10% Mourvédre. Frugtrig, easy-drinking med volume og kompleksitet

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring