Om Cht. L’Argentier, Coteaux du Languedoc, Frankrig

Beliggende i Sommieres i mellem Nimes og Montpellier i den sydfranske vinregion Languedoc. Chateau L’Argentier har været drevet af den samme familie siden 1937, de nuværende hedder, Elisabeth og Francois Jourdan!

De har 24 hektar med vin er plantet med lokale druesorter såsom Cinsault, Carignan, Mourvedre, Grenache, Syrah og Aramon. Vinstokkene har en imponerende alder, blandt andet Carignan plantet i 1935.

Chateau L’Argentier er fast besluttet på at lave terroir drevne vine på de lokale druestorter, som gør sig godt i den klassiske jordbunds type “Silex”

ag01 Chateau L’Argentier,  Cinsault Vielles Vignes 2014. Enestående rødvin fra Languedoc, det er sjældent at se 100% Cinsault og oven i købet på ultra gamle stokke! Klassisk L’Argentier stil
ag02 Chateau L’Argentier,  Carignan Vielles Vignes 2014. Hvornår har du sidst smagt 100% Carignan, plantet i 1935! en bombe uden lige 
ag03 Chateau L’Argentier,  Coteaux du Languedoc 2013. 40% Grenache, 40% Syrah, 10% Mourvedre & 10% Carignan. Fantastisk mad vin med masser af power og sydfransk charme!

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring