Om Celler La Muntanya, Muro/Alicante, Spanien

NOGET MÅ DER GØRES, blev de to spanske vinentusiaster Toni Boronat og Juan Cascant enige om, da de for et årti siden oplevede, hvor mange topkvalitetsvinmarker omkring hjemegnen Muro, der lagde navn til sjusket og uprofessionelt vinmageri trods druer i verdensklasse fra egnens gamle knortede vinstokke. Hvorfor ikke samle druerne fra alle disse marker – nogle ikke større end en villahave – og få topvinmagere til at lave vinene? Som tænkt, så gjort… I dag arbejder de med mere end 35 forskellige mikro-vinmarker i området omkring Alicante.. Nogle stokke er over 100 år gamle, så det er et decideret kulturarvsprojekt Celler de Muntanya er ude i! Vi kan nu præsentere et bæredygtig og økologisk ansvarligt Celler de Muntanya med imponerende anmeldelser fra førende vinpublikationer, herunder Guia Penin. Vinøs kulturarv, så det kan smages!

Negre
cm01 Muntanya, Albir Blanc 55% Malvasia 35% Garnacha Blanca 15% Verdil, krydret næse med noter af modne hvide frugter, honning, græs og en mineralsk undertone! Seriøst mad vin, prøv den til en Spansk fiskesuppe!
cm06 Muntanya, Chocolaterio 50 % Monastrell (Mouvredre), 25 % Giró og 25 % Garnacha. en kraftfuld vin, 9mdr på Franske egetræs fade har gjort vinen godt! et sikkert hit til vinterens gryderetter
cm05 Muntanya, “La Muntanya” 65 % Monastrell (Mouvredre), 10 % Giró og 10 % Garnacha 8% Bobal 7% Bonicaire. Et godt miks af en masse fantasiske druer fra Alicante egnen. Frugtig, fyldig og forunderlig!
cm04 Muntanya, Almoroig 90 % Monastrell (Mouvredre), 10 % Garnacha. Dybe smagsnuancer af mørke kirsebær og blommer. Vinen forsætter med vanilje, chokolade og kaffe! Denne vin scorer som de fleste af vinene fra Muntanya højt i den spanske vinguide Guia Penin- 93p i sidste årgang!

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring