Om Ponnelle, Bourgogne, Frankrig

Bourgognehuset Albert Ponnelle har siden vores start leveret solid og saftig rødvin med masser af Bourgogne-karakter.

Så meget at pressen også har lagt sig ned og tilbedt den bløde Ponnelle-vin. Vinen er en Vin de Table og derfor er prisen lav…  Meget lavere end den fantastiske kvalitet. Så hvis du kan lide god Bourgogne, men ikke de høje priser er dette et fund. Her er masser af fyldig Pinot Noir for pengene, og pressen har da også døbt vinen ”hverdags-bourgognen“.

Bourgogne, vinelskernes højborg, og i evig konkurrence med Bordeaux om at være det mest ansete vinområde i Frankrig. Bourgognes historie som vinregion strækker sig tilbage til romertiden, og området er kendt for sine talrige kommuner, landsbyer, marker og Grand Cru marker.

po02 Albert Ponnelle, Signature Blanc. Hverdags Chablis! Syngende ren hvidvin med ægte Bourgogne karakter
po01 Albert Ponnelle, Signature Rouge. Klasificeret som VdT altså den laveste mulige i Frankrig men lad dig ikke snyde! Her er krafterne blot lagt i drue materialtet!
po07 Albert Ponnelle, Charton Blanc, Crement d Bourgogne lavet efter Champagne metoden, på Champagne druerne men i Bourgogne. Lighederne er mange men prisen er ikke en, denne koster langt under det halve
po11 Albert Ponnelle, Charton Rose, Crement d Bourgogne Rose bobler er lækkert, vilde jordbær og hindbær dominerer, knas tør og med perfekt afbalanceret bobler

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring