Om Dignitat, Katalonien, Spanien

Cavaproducenten Maschas som står bag nogle af de bedste mousserende vine i Nordspanien, er også bagmændene på Dignitat. Firmaet hører så afgjort til blandt de større i regionen, men har altid formået at dyrke og fremstille vine af utrolig høj kvalitet – prisen taget i betragtning. Forrygende hverdagsvine med frugt, frugt og masser af frugt er filosofien blandt de fleste af deres vine, og i udpræget grad i Dignitat-serien.

Nordspanien, og Catalonien i særdeleshed, står i dag som et af de områder i verden hvor moderne vindyrkning og nytænkning i såvel produktionshallen som i marken er af ypperste kvalitet. Regionen har en såvel nogle store flagskibe i form af for eksempel Miguel Torres, men der gemmer sig ligeså et kæmpe lag af små og mediumstore producenter i regionen der fremstiller virkelige gode vine.

lv01 Dignitat Negre I næsen er Dignitat Negre meget frisk med noter af modne røde frugter. Smagen bekræfter det første indtryk i næsen; meget klar og vedvarende, med en flot krop og velstruktureret varme og fyldig.
lv02 Dignitat, Blanca Garnacha Blanc er en mystisk drue, den kan kun dyrkes meget få steder i verdenen. Men den nordlige del af Spanien er en undtagelse, og det er her denne Dignitat Blanco stammer fra.
lv06 Dignitat, Cava, Brut  lavet af 30% Macabeo, som giver flot aroma og balan­ceret frugt, 30% Xarello der bidrager med sin dybde og fylde, samt 40% Parellada der giver Cavaen sin friskhed, elegance og rette frugtsyre.
lv07 Dignitat, Cava, Semi Secco Semi Secco er  en halvtør cava, stadig med frugten og de friske små bobler i behold. En udsøgt let krydret frugt dominerer smagsbilledet.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring