Om Garnier,Bourgogne, Frankrig

Domaine Garnier et Fils er et lille familiehus i Ligny-le-Châtel. De to brødre Xavier og Jérome har sammen med deres lille gruppe af ansatte en enorm passion for at lave chablis som skiller sig ud fra mængden – og til den rigtige pris. Opskriften er enkel; små mængder, maksimal opmærksomhed og en hands off-tilgang til produktionen. 

Distriktet Chablis ligger som et af de mest nordlige i Frankrig. Druerne har derfor svært ved at blive fuldt modne, hvilket adskiller dem markant fra andre hvidvine fra Bourgogne og i særdeleshed fra resten af verden. Vinene er derfor altid tørre, lyse og uden antydning af tropiske frugter. De bedste vine kommer fra 7 Grands Cru vinmarker, som alle ligger på sydvestvendte skråniner og derfor får al den sol, der nu engang tilfalder området.

dg03 Garnier, Petit Chablis Duften byder på liljer, frisk lime og knuste druer- Charmerende og indbydende
dg04 Garnier, Chablis Smagen er et overflødighedshorn af renhed og mineralitet. Intens og frisk, med stor frugtighed. Klassisk saltet og flintet præg.
dg05 Garnier, Chablis 1cru “Mont de Milleu” Enestående 1cru fra marken “Mont de Milleu” en af de større 1cru marker i Chablis, men absolut en af sværvægterne!
 

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring