Om Mont-Ferrant, Katalonien, Spanien

Mont-Ferrant er verdens ældste cavahus stiftet i 1865. Forbilledet har hele tiden været champagne, så overliggeren er sat højt, mens priserne er holdt lave. Mont-Ferrants cavaer er repræsenteret på omkring et halvt hundrede restauranter alene i Spanien, inkl Celler de Can Roca – verdens bedste restaurant, som har et tæt samarbejde med huset.

 

Vin huset har fået en masse gode anmeldelser med på vejen af de danske vinjournalister også:

5 ud af 5 stjerner hos winelab.dk

5 ud af stjerner vinavisen.dk

5 ud af 6 stjerner eb.dk

for bare at nævne nogle af dem!

mf01 Mont-Ferrant, Reserva. Basiscuveén der tager begrebet til nye højder. Cavahuset Mont-Ferrant er repræsenteret på imponerende 45 michelinrestauranter og sætter standarden for, hvad cava er i dag.
mf02 Mont-Ferrant, Rose. Brut Rosé Cava er lavet på Garnacha og Monastrell og har lækre noter af jordbær, hindbær og kirsebær, lakridspulver og hibiscus.
mf03 Mont-Ferrant, Agusti Vilaret. Agustí Vilaret opkaldt efter Mont-Ferrants grundlægger er lavet på 70% Chardonnay og resten fordelt mellem de klassiske cava-druer Macabeo, Xarel-Lo og Parellada.
mf05 Mont-Ferrant, Berta Bouzy. Prestigecuvéen Berta Bouzy er lavet på druerne Macabeo, Xarel-lo, Parellada og Chardonnay, der høstes med høj modenhed.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring