Om Distillery, Skotland, UK

Alle whiskyerne i distillery-serien er aftapninger af enkeltstående fade, nøje udvalgt af os, så aftapningen netop er noget helt specielt. Af hvert fad bliver der kun 300-350 flasker. Charmen ved dette er, at hver whisky er forskellig fra standardaftapningen og har derfor sin helt egen karakter, der enten kan fremhæve nogle elementer i standardaftapningen eller være milevidt herfra.

wd19 Distillery, Ardmore 2008 Det over hundrede år gamle Ardmore-destilleri laver nogle af de mest Speyside-malts overhovedet. Destilleriet har 8 kedler og er dermed et af Skotlands største destillerier, men med fuld personlighed intakt. Ardmore malt er kendetegnet ved sin røgede og olierede karakter, men som ung også med dejlige frugtagtige toner. Ardmore bliver ofte ved blindtest gættet til at være fra Islay.
wd20 Distillery, Clynelish 2008 Distillery-seriens håndplukkede Clynelish-whisky er en personlighed. Destilleriet er kendt for sin frugtagtige og voksagtige karakter med lidt chokolade og marcipan i eftersmagen.
wd21 Distillery, Mortlach 1997 Nær Dufftown i Skotlands Speyside ligger Mortlach-destilleriet, et af de ældste og mest klassiske destillerier i Skotland med en næsten 200 år lang historie. Husstilen er elegante, frugtige og bløde whiskies med en mild sødme fra lagringen på sherryfad. Vi har fået lov at købe et fad destilleret i 1997 og aftappet i 2014, altså med hele sytten år på bagen. Vild og dyb duft, rund blød og mildt krydret smag.
wd22 Distillery, Imperial 1995 Imperial destilleriet i Speyside drejede nøglen om i 1998. Ligesom priserne på billedkunst i ny og næ stiger efter kunsternes død, er Imperials navn blevet noget nær kult med dertil hørende prisstigninger verden over. 1995 aftapningen byder på appelsinskal, mandarin, mynte og æblegrød. klassisk Speyside stil, der forsætter med blød og intens frugt.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring