Om Clos des Saveurs, Gasgogne, Frankrig

Eric Artiguelongue har mere end 20 års erfaring som kældermester hos en af de største producenter i Armagnac. Men familie-foretagendet Clos des Saveurs, er Eric´s passion og nu blevet første-prioritet. Eric råder her over et helt exceptionelt skatkammer af fade, og har Armagnac-fade helt fra 1875 og fremefter. Eric Artiguelongue er en af områdets mest kompetente kældermestre, og på seriøs vis, lagrer han konsekvent sine Armagnac en del længere end anbefalet.

Eric lagrer således:

V.S.O.P. lagrer min. 7 år

Dog ofte ældre. Cuvéen lagres et år på nye fade, og herefter på brugte fade.

X.O. min 15 år

X.O. er et blend af årgangene 1985/1992/1993/1994, lagret på HELT nye fade 3 år, og herefter gamle fade indtil aftapning umiddelbart før salget.

 

 

ea01 Clos Des Saveurs, VSOP. min 7år på Monlezun-eg, dog ofte meget ældre, først lagres det på nye fade i et år derefter omstikkes de til gamle fade! Her er virkelig “Value for Money”
ea02 Clos Des Saveurs, Hors d’ Aged. min 11år på Monlezun-eg! Et fest fyrværkeri af nuacner, appelsinkal, sukat og eg kan nævnes som nogle af de primærer
ea03 Clos Des Saveurs, XO. Min 15 år på Monlezun-eg. et af svarende på Armagnacs meget aromatiske stil. Tørret frugter, urter, læder og karamel
ea04 Clos Des Saveurs, Vintage. Vintage fås i mange forskellige årgange, helt tilbage fra 1800 tallet. ring og hører hvad vi har på lager netop nu!

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring