Om Oller del Mas, Pla de Bages, Spanien

!

Oller del Mas historie går tilbage til år 954 og har været i familien Margenat eje i alle årene. De laver vin på økologisk vis og går skridtet videre og har deres primære samarbejdes partner i lokalområdet for ikke at belaste miljøet. Vinslottet er totalt restaureret og her kan man se Oller del Mas historie og slægt igennem mere en tusinde år. Med deres historiske baggrund i Catalonien og Manresa gør de en stor indsats for at bibeholde og beskytte dyrearter i området såsom vildsvin, ræve, harer, agerhøns og andre. Picapoll druen er også omfattet af denne indsats.

Oller del Mas ligger i Manresa tæt på Barcelona i provinsen Catalonien. Manresa ligger 65 km vest for Barcelona og nærmest lige for foden af det berømte bjerg Montserrat som næsten er varetegnet for Catalonien. Oller del Mas laver vine under appellationen D.O. Pla de Bages.

Oller del Mas har mere end 450 hektar jord, men kun 47 hektar bliver brugt til vin. Vinmarkerne ligger tæt på slottet og de fremavler Picapoll druen som kun findes i Manresa, ingen andre steder i verden. Druerne bliver håndplukket i små 15 kg kasser. For at skåne druerne bliver der brugt samme systemer som på de bedste slotte i Frankrig herunder Petrus og Ch. Margaux.

ol01 Petit Bernat, Blanc 70% Picapoll Negre og 30% Viura/Macabeo. Frisk og med god syre. Passer perfekt til den catalonske mad kultur, men er også et fremragende glas på terrassen
ol02 Petit Bernat, Tinto 40% Syrah, 20% Merlot, 20% Cabernet Franc, 10 Cabernet Sauvignon og 10% af den lokale drue Picapoll Negre. I dette lidt usædvanlige blend for du masser af ren dyrket frugt, med en næste uigennemsigtig farve!
ol03 Bernat Oller, Tinto 90% Merlot og 10% Picapoll Negre. 12 mdr på fad giver en stor kompleksitet. der bliver kun fremstillet omkring 6000 flasker af vin pr årgang! STOR merlot fra et relativt ukendt område, prøv det og få en oplevelse!
 

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring