Om La Choulette, Nordmandiet, Frankrig

La Choulette er grundlagt i 1885, og drives i dag som dengang i en meget gammeldags og traditionel “bondegårdsstil”. Specialiteten er de såkaldte Bières de Garde, der er fyldige, rige øl, der endda kan blive bedre ved lagring. Det lille bryggeri drives af Alain Dhaussy og hans kone Martine. Alain har haft bryggeritraditionen tæt på sig gennem hele livet – hans bedstefar var nemlig også brygger på La Choulette. I slutningen af 1970‘erne købte Alain selv bryggeriet og har siden ført det videre i den gamle traditionelle stil, der har gjort bryggeriet kendt som et af Frankrigs allerbedste.

øl01 Choulette, Ambree Den fyldige, klassiske biere de garde stil. kobberfarvet med noter af karamel, kaffe of svesker
øl02 Choulette, Blonde Enormt raffineret blonde type. gylden i farven, næsten cremet i skummet.
øl03 Choulette, Brune Chokolade, kaffe og honning træder frem i et orgie af mørke og maltede smage
øl04 Choulette, Sans Culotte en øl med sympati for arbejderklassen, der som bekendt kaldtes sans-culotter under revolutionen. Aromatisk, dyb og flot!
øl05 Choulette, Blanche de Cambrai. Hvedeøllet fra Choulette – klassisk hvede smage, drik den is kold en sommerdag i solen!
øl06 Choulette, Framboise. Som kun de nord franske bryggeri kan gøre det, hindbær saft blandet med øl! en sjov ting, som smager både af øl og friske modne hindbær!
øl07 Choulette, Hi Bilute Navnet stammer fra den lokale dialekt Picard, Uforståelig for de fleste men øllet kan de fleste lide
øl08 Choulette, Abbye de Vas. Blonde type men med masser af power, dette er hvad de har drukket i nord Frankrig igennem år hundrede

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring