Om Bath Ales, Bristol, England

Bath Ales er ét af Englands mest omtalte nye bryggerier. Årsagen er både den tårnhøje kvalitet, det lækre flaskedesign og bryggeriets omfattende tiltag for at brygge bæredygtigt. Grundlagt i 1995 er det et ungt bryggeri og det kan mærkes – der eksperimenteres løbende med nye varianter, smage og årstidsbryg.

Bryggeriet følger den gode engelske tradition for at lave øl med forholdsvist lave alkoholprocenter, så fokus er på harmoni, friskhed og letdrikkelighed.

øl70 Bath Ales, Gem. Gem er julven i Bath Ales sortiment. En ærkeengelsk øl med en fantastisk harmoni mellem bitterhed og sødme.
øl71 Bath Ales, Barnsey. En klassisk engelsk bitter brygget på hvede og byg. en anelse chokolade malt er tilsæt. smagen er tør med enkelte røg noter
øl72 Bath Ales, Golden Hare. Frisk, Læskende og ren med flot bitterhed, gyldent glimt, lidt honning og citrus i duften. En ideel øl til lette retter og som “stand alone”
øl73 Bath Ales, Dark Side. Fuggles hedder en hæderkronet engelsk humle, der optræder i denne mørke, mættede stout. Espresso, chokolade og malt er gennemgående i duft og smag. Fyldig uden at være tung. 4,0% alk.
øl74 Bath Ales, Wild Hare. Økologisk Pale ale fra syd England! Det er harmonisk, bittert og pisse sejt!
øl75 Bath Ales, Ginger Hare. Spørgsmål: Den perfekte øl til sushi? Svar: Ginger Hare. Frisk og ren med let bitterhed, citrusskal og et spicy element fra den friske ingefær, der er brygget med. Hvede og byg i forening. 3,9% alk.
øl76 Bath Ales, Bounders Cider. englændere kan noget med cider. Også hos Bath Ales, hvor de bedste Somerset-æbler indgår i en medium dry, karakterfuld og syngende ren cider, der får én til at glemme alt om sodavand! 4,5% alk.
øl77 Bath Ales, Festivity. Fuggles hedder en hæderkronet engelsk humle, der optræder i denne mørke, mættede stout. Espresso, chokolade og malt er gennemgående i duft og smag. Fyldig uden at være tung. 4,0% alk.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring